Skip to content

Navar-Honlap : Ha jövedelmező weboldalt akarsz!

Ma már nélkülözhetetlen Nyomtatás Email

Professzionális hírlevél és e-mail marketing
automatizálási rendszer

Ma az egyik legfontosabb feladata szinte minden weboldalnak, hogy megszerezze a látogatók e-mail címeit és az esetleges további elérhetőségeit, majd a megfelelő e-mail marketinggel, visszahozza a látogatókat a weboldalra, és fokozatosan addig emelje a látogatók realitását, és érdeklődését, míg végül vásárlóvá válnak. Ezt a feladatot kizárólag egy tökéletesen működő e-mail marketing rendszer képes megoldani. A mi megoldásunk néhány meghatározó jellemzője az alábbi:

MailMarketer e-mail marketing automatizálási rendszer

  • Feliratkozó űrlapok generálása: Mivel a rendszer képes bármennyi címlistát egyidejűleg kezelni, minden címlistához egyénileg képes generálni egyedi feliratkozó űrlapot. Ezeket az űrlapokat elhelyezhetjük a saját website-unkon, vagy akár partnereink weboldalán is, így növelve a címgyűjtő felületünket.
  • Feliratkozási statisztikák, azzal együtt, hogy a feliratkozók, honnan jöttek a weboldalunkra. Így könnyedén kideríthető, hogy melyik hirdetésünk vagy külső linkünk a legeredményesebb.
  • Kiegészítő adatok bekérése, felmérések. Akár a feliratkozásnál, akár később bekérhetünk a címlistáinkra feliratkozottaktól bármilyen kiegészítő adatot. Például: cégnév, cím, stb. Demográfiai illetve bármilyen más rendelkezésre álló adat alapján leválogathatjuk a címzetteknek, és minden célcsoport-szegmensnek kimondottan nekik szóló tartalommal küldhetünk e-mailt, automatizálva. Példa: a budapesti fodrászok más tartalommal kaphatják a hírlevelet, mint a szegedi autószerelők.
  • Minden kiküldött levél aljára beilleszthető az alábbi három mező: Leiratkozás, személyes adatok módosítása, levél továbbküldése.
  • Minden olyan mezőt, ami rendelkezésünkre áll beilleszthetünk levelünk törzsébe is, ezeket a mezőket kiküldéskor kitölti a rendszer, így személyessé tudjuk tenni a feliratkozottak felé menő kommunikációt. Példa: keresztnév, vezetéknév, teljes név, cím, stb.
  • Multipart levelek küldése. Ez a következőt jelenti: a rendszer egyszerre küld ki formatervezett  html leveleket és egyszerű szöveges leveleket úgy, hogy a fogadó személy levelezőprogramja dönti el melyiket fogadja. Ahol nem engedélyezik html levelek fogadását, így nem ér célba levelünk, az egyszerű szöveges leveleket ott is fogadják, így megérkezik hozzá az üzenetünk.
  • Levélstatisztikák. Minden egyes kiküldéshez statisztikákat generál a program. A fontosabbak: Kiküldött levelek száma, technikai probléma miatt visszajött levelek száma, kinyitott e-mailek száma és százalékos aránya, a levélben elhelyezett linkekre való kattintások száma és százalékos aránya, megmutatja, hogy melyik linkre hányan kattintottak, valamint ezek százalékos arányát, leiratkozások száma, továbbküldések száma, továbbküldések esetén hány címzettnek lett továbbküldve, stb.
  • Többnyelvű tartalom. Amennyiben a listáink több országra vagy nyelvterületre terjednek ki, lehetőségünk van arra, hogy több nyelven írjuk meg a hírlevél tartalmát. Ekkor a rendszer automatikusan leválogatja a címzetteket nyelvek szerint és minden címzettnek a számára megfelelő nyelven küldi ki a hírlevelet.
  • Készíthetünk hírlevél sorozatokat, amelyek kiküldési időpontját tetszőlegesen beállíthatjuk. Példa: Elkészítünk egy 52 részes levélsorozatot. Beállítjuk, hogy a feliratkozástól számítva hetente küldje ki a következő levelet a címzetteknek. Így a feliratkozottak 52 héten keresztül kapják automatikusan mindig a következő hírlevelet, anélkül, hogy bármit is kellene tennünk. Elegendő, ha a válaszokkal és a megrendelésekkel foglalkozunk.

 ...és még sok egyéb extra funkció…

Árajánlatot kérek!