Skip to content

Navar-Honlap : Ha jövedelmező weboldalt akarsz!

Nem kell webmester! Nyomtatás Email

Miért nem kell webmester?

Szakterületünk, az online marketing szíve-lelke a statisztika, így cégünk elindítása előtt sok-sok felmérést készítettünk arról is, hogyan gondolkodnak, milyen problémákkal állnak szemben leendő ügyfeleink, mivel — ahogy Te is — szeretnénk pontosan azt nyújtani, amire szükségük van.

Mivel általános volt az, hogy a weboldallal rendelkezők nem voltak elégedettek a webmesterükkel, egy olyan konstrukcióval kellett előállnunk, ami ezt a problémát kiküszöböli — és ez sikerült is, hála a tartalomkezelő rendszereknek, amelyek lehetővé teszik, hogy a weboldal tulajdonosa gyakorlatilag bármit megváltoztasson, amit csak akar!

Tartalomkezelő rendszerek

Ma már kizárólag a legmodernebb tartalomkezelő rendszerekre épülő weboldalakat készítünk.
A tartalomkezelő rendszer olyan, szerveren (tehát nem a saját gépen) futó programcsomag, ami lehetővé teszi a weboldal tartalmának szerkesztését akár egy, a programozáshoz nem is értő, tapasztalattal nem rendelkező honlap tulajdonos részére is. Ez egy távolról, az interneten keresztül bárhonnan elérhető ún. adminisztrációs felület segítségével történik.
A weboldal tulajdonosa saját maga, vagy egy alkalmazottja segítségével könnyedén és egyszerűen teheti közzé weboldalán azokat az információkat, amiket szeretne.
Az információt ott a legkönnyebb kezelni, ahol keletkezik. Vagyis nem kell heteket, hónapokat várni arra, hogy valaki más változtasson a weboldalon — az alapján, amit a szándékból sikerült megértenie, mert a tulajdonos is meg tudja tenni, még pedig pontosan úgy, ahogy szeretné.

Ez nemcsak a kommunikáció gyorsaságában játszik szerepet, de döntő jelentőségű az egész weboldal sikere szempontjából is, hiszen a statisztikák értékelése alapján felmerült változtatásokat azonnal érvényesíteni lehet a weboldalon, és a folyamat nagyságrendekkel gyorsabban halad a weboldal tökéletessége, vagyis egyre nagyobb jövedelmezősége felé.

Részletes tájékoztatást kérek!