Skip to content

Navar-Honlap : Ha jövedelmező weboldalt akarsz!

Egy webáruház, illetve weboldal alapvető összetevői

Ma már nem elég, ha a weboldalad, vagy webáruházad nagyon szép és mindent tud.


Ennél sokkal többre van szükség!

Mostanában nem egyszer előfordul, hogy akár két ugyanolyan rendszerű webáruház, vagy weboldal egyikén tömegesen vásárolnak milliós értékben, a másikban pedig soha senki nem vásárol.

Éppen ezért az alábbiakat minden egyes weboldal és webáruház csomagunk tartalmazza:

A vásárlási folyamat tervezés  
Az alapszintű keresőoptimalizáció  
Az alapszintű marketing segítségnyújtás  
A technikai segítségnyújtást, dokumentációt  
Igény szerint - Linkmarketing kampányt Külön megállapodás alapján.
50.000.- Ft + ÁFA
webshop01_w300.gif


A továbbiakban felsoroljuk, milyen összetevőket kapsz bármelyik weboldal, vagy webáruház csomagunkat rendeled is meg. Ha rákattintasz a cimsorokra, azok lenyílnak, és a részleteket is elolvashatod.

Könnyű szerkeszthetőség

A teljes weboldal és a webáruház is szerkeszthető kívülről, vagyis a weboldal felületéről, de tartozik hozzá egy külön adminisztrációs felület is, ahol a weboldal­tól elkülönülten szerkesztheted, formálhatod az oldal teljes tartalmát.


Az alábbiakban olvashatsz arról, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, a saját weboldal­ad azonnali szerkesztéséhez:

Teljes értékű szövegszerkesztő

Teljes értékű szövegszerkesztő, amivel pontosan azt szerkesztheted, amit magad előtt látsz, a legelterjedtebb szövegszerkesztőkhöz hasonlóan.

szovegszerkeszto_szoveg.jpgTáblázatok felvitele, szerkesztése, módosítása, formázása

Bármennyi táblázat könnyedén beszúrható és formázható úgy, mint a szokásos szövegszerkesztőkben.

szovegszerkeszto tablazatKépek tetszőleges felvitele, kismértékű méretváltoztatása, kezelése

Bármennyi kép könnyedén felvihető és szerkeszthető. Így a weboldal­ad, webáruház­ad szöveges részeit könnyedén tudod élvezetessé, könnyen olvashatóvá, és vonzóvá tenni a látogatóid számára.

szovegszerkeszto_kepek.jpgŰrlapok készítése

Kisebb-nagyobb kérdőíveket, adatbekérőket, jelentkezési lapokat is könnyedén készíthetsz az űrlapkészítő modul segítségével.

Ezek az űrlapok segíteni fognak neked abban, hogy a látogatóidtól információkat kapj, begyűjtsd a véleményüket, ajánlatkérésüket, vagy például megkönnyítheti a jelentkezésüket egy rendezvényre, vagy akár felveheted a megrendelésüket.

Az elkészült űrlapok, nagyon egyszerűen, nagymértékben automatizálhatóak.


Például egy beküldött űrlap után megköszönik az űrlap kitöltését, elirányítják a látogatót a következő javasolt cikkhez, vagy termékhez, köszönő vagy visszaigazoló levelet küldenek, valamint nyilvántartják a beküldött űrlapok adatait, statisztikáit.

Statikus (nem változó) oldalak készítése egyszerűen

Például szerzői jogi oldal, felhasználási feltételek, adatvédelmi nyilatkozat, stb, amit egyszer elkészítesz, és később sok teendő nincs vele.

Dinamikus oldalak készítése

Dinamikus (beállításoknak megfelelően változó) oldalak készítésének lehetősége.
Ezek a cikkek, oldalak különböző csoportokba, kategóriákba sorolhatóak. Például, akár külön-külön csoportokba szedve jelentetheted meg a vállalati híreket, a gyártói, beszállítói információkat, a munkatársaiddal, vagy a szolgáltatásaiddal kapcsolatos híreket.
Egy-egy hírt vagy cikket több különböző helyen is megjeleníthetsz a weboldal­adon vagy webáruház­adban, különböző kategóriákban.

A különböző cikkek, oldalak megjelenését időzítheted.

Például jelenjen meg a cikk, vagy oldal a következő hét hétfőjének reggelétől, kedd estig, mert például arra az időpontra szervezel egy akciót, vagy ezen a két napon fontos tájékoztatást kell adnod az ügyfeleidnek, vagy látogatóidnak, de az információ szerdán már nem érvényes.

szovegszerkeszto_idopontok.jpg


Ezekből a dinamikus oldalakból vagy cikkekből megjelenítheted egyszerre az egész cikket, vagy csak egy bevezetőt a cikkből, és a bevezető végére tehetsz (automatikusan) egy linket, ahol a teljes szöveg olvasható (Tovább gomb…). Így egy oldalon sok-sok bevezetőt is felsorolhatsz, a látogatóid pedig kiválaszthatják az őket érdeklő témát, és azt olvashatják végig.

Meta információk szerkeszthetősége

A kereső-optimalizáció szempontjából fontos tartalmak lehetnek azok a nem látható információk, amelyeket kimondottan a keresők részére helyezünk el az oldalunkon.

Ilyenek például a kulcsszavak (meta keywords), a különböző oldalak, lapok, cikkek termékek rövid összefoglaló leírása (meta description), az oldal legtetején félig-meddig rejtve megjelenő címsor (title), a néhány információ a keresőrobotnak, hogy beindexelje-e, vagy sem az oldalunkat stb, stb.

szovegszerkeszto_metainfo.jpg


Ezeket az információkat minden cikk, és minden termék esetében külön-külön is szerkesztheted a weboldal­adon vagy webáruház­adban.

Bannerek, hirdetések felvitele, kezelése

Ez azt jelenti, hogy szinte korlátlan számú bannert vagy hirdetést jeleníthetsz meg a weboldal­adon, úgy hogy azokat saját magad kezeled. Minden hirdetésről azonnali statisztikát kapsz. Hányszor jelent meg, hányszor kattintottak rá, stb.

Ezt használhatod akár a saját kiemelt ajánlataid bemutatására, akár partnercégek, partnerweboldal­ak hirdetésére.

Menüszerkesztő

Könnyedén (két-három kattintással) adhatsz hozzá vagy törölhetsz menüpontokat.
Bármennyit.

A menüpontok ott fognak megjelenni, ahol akarod.
A kész menüpontok, vagy menücsoportok, könnyedén áthelyezhetőek, vagy átcsoportosíthatóak.

Többszintű felhasználói regisztráció

Nemcsak hogy megengedheted, hogy bizonyos látogatóid regisztráljanak az oldaladon, vagyis felhasználónevet és jelszót adjanak saját maguknak, hanem ezt a folyamatot teljesen automatizálhatod, e-mailes visszajelzésekkel, és e-mail cím ellenőrzéssel együtt.

Ezután megteheted, hogy bizonyos cikkeket, írásokat, anyagokat csak azok láthassanak és olvashassanak el, akik regisztrálták magukat az oldaladon. Így akár egy online közösséget is kialakíthatsz a weboldal­ad, vagy a webáruház­ad segítségével.

Ez egy nagyon hatékony módja annak, hogy a látogatók megtegyék feléd az első lépésüket, majd vissza-vissza térjenek.
Nagy bizalomépítő ereje lehet, ha valaki, aki regisztrál az oldaladon beleláthat olyan dolgokba is amikbe mások nem.

Oldalajánló modul

Az oldalajánló modul segítségével a látogatóid könnyedén elküldhetik ismerőseiknek az weboldal­ad, webáruház­ad címét, és írhatnak is hozzá néhány sort.

Ez lehet az egyik legjobb látogatottságnövelési eszközöd.

Legfrissebb hírek (cikkek) modul

Beállítás alapján az oldal összes cikkéből, vagy csak a beállított kategóriákból megmutatja a legfrissebb írásokat.

Egyet, kettőt, ötöt, tízet, amennyit beállítasz.

Legolvasottabbak modul

Beállítás alapján az oldal összes cikkéből, vagy csak a beállított kategóriákból megmutatja a legtöbbször olvasott írásokat.

Egyet, kettőt, ötöt, tízet, amennyit beállítunk neki.

Kapcsolódó cikkek, hírek modul

Az írásokhoz, cikkekhez rendelt kulcsszavak alapján a cikkek mellett vagy alatt (ahol beállítjuk) megjeleníti a kulcsszavak alapján kapcsolódó egyéb cikkeket.

Videók, hangfelvételek, mp3

A videók, és a hangfelvételek egyre keresettebbek a weben.

A weboldal­adon, vagy webáruház­adban nagyon egyszerűen helyezheted el akár a saját videóidat, mp3 hangfelvételeidet, akár YouTube-os, vagy más videóidat.

videominta01.jpg

videominta02.jpg

Webáruház­adban, akár minden egyes termék mellé készíthetsz és közzé tehetsz egy videós termékbemutatót.


Kategorizált tartalomarchiválás

Ha a weboldal­adon valamivel kapcsolatban úgy döntesz, hogy már nem aktuális, idejét múlt, stb., (például a múlt évi, vagy múlt havi események), de nem akarod teljesen törölni, akkor elhelyezheted az archívumban.

Az archívum az éppen aktuális kategóriák alapján automatikusan is archiválhatja a tartalmat, beállítástól függően.

Gyorskeresés modul

Az oldal bármely részén elhelyezhető kis keresőmező, amibe a látogató beírhatja az a kulcsszót, amit keres. Így egy gyors listát kap azokról, a cikkekről, termékekről, képekről, stb., ahol előfordul az a szó.

Ennek segítségével, főleg olyan oldalakon, ahol sok a tartalom könnyebben megtalálhatja a látogató, azt amit keres.

Részletes keresés a weboldal­on belül

A látogató jobban személyre szabhatja a keresést, valamint beállíthatja, hogy a keresési találatokat ABC sorrendben, vagy fordított ABC sorrendben, vagy esetleg időrendi sorrendben akarja látni.

A kereső szavak, kifejezések statisztikája

Marketing, internet-marketing szempontból kulcsfontosságú pont, hogy a lehető legpontosabban tudd mit is keresnek a látogatóid az oldaladon, vagy a webáruháadban.

Éppen ezért minden látogatói keresést rögzítünk, és statisztikát készítünk a keresett szavakból, valamint abból, hogy a kereső látogató vajon megtalálta-e amit keresett.

Ez a statisztika nagyon sokat segíthet abban, hogy milyen irányban és hogyan fejleszd tovább a weboldal­ad, webáruház­ad.

Szavazómodul

Alkalmas kisebb felmérések elkészítésére.

Korlátlan számú szavazás készíthető, melyeket azonnal ki is értékel az oldal, és beállítás alapján azonnal meg is mutatja az eredményeket, vagy nem.

RSS szolgáltatás modul

Hogy mi az RSS? Az RSS a Really Simple Syndication (körülbelül: nagyon egyszerű információ megosztás) rövidítése. Egy olyan formátumról van szó, amely lehetővé teszi, hogy webhelyünk aktualitásait megosszuk másokkal, olvasókkal weboldal­akkal.

Miért jó nekem az RSS? Számos asztali alkalmazás áll rendelkezésre a különböző RSS szolgáltatók által publikált tartalmak olvasására. Ha gyorsan képbe szeretnél kerülni, és nincs időd rendszeresen sok webhelyet átböngészni, akkor az RSS neked való. Az erre szakosodott asztali alkalmazások és internetes RSS olvasók lehetővé teszik, hogy rengeteg szolgáltatót (csatornát) olvass egyszerre.

Tehát ennek a modulnak a segítségével a weboldal­ad képes RSS csatornákon megosztani a rajta található információt másokkal.

RSS olvasó

Nos, ez az előző modul fordítottja. RSS csatornákon híreket, információkat jeleníthetsz meg a saját weboldal­adon más weboldal­akról. Például az index.hu, az origo, vagy a HVG híreit (vagy bármely más olyan oldalét, amely tudja a híreit RSS-ben szolgáltatni) teljesen automatikusan közzé teheted az oldaladon.

Egyszerű hírlevél rendszer

A lehetséges érdeklődők e-mail címeinek begyűjtése, és a rendszeres, hasznos, informatív hírlevél küldés az egyik legbiztosabb, hosszú távon is eredményeket hozó internet-marketing eszköz.

Ma már egy weboldal vagy webáruház sem lehet meg egy jól kidolgozott e-mail marketing rendszer nélkül.

Oldaltérkép

A keresőoptimalizálást és a látogatók tájékozódását segítő, rendkívül hasznos eszköz.

Gyakorlatilag egy automatizált tartalomjegyzék készítő eszköz, amely akár egy egyszerű weboldal, akár egy webáruház esetén mind a látogatóknak, mind a keresőrobotoknak segítséget nyújt.

Ha a látogató nem találja meg gyorsan azt, amit keres, akkor egyszerűen továbbáll, hiszen a következő weboldal csak egy kattintásnyira van. Az oldaltérkép abban nyújt neki segítséget, hogy könnyen és gyorsan átlássa, milyen témát hol talál az oldaladon.

Az oldaltérkép a keresőrobotoknak (Google, Yahoo, MSN Live, stb.) is nagy segítséget nyújt, hiszen ezen keresztül sokkal gyorsabban beindexelik az oldalad, így jelentősen növekszik az esélyed a keresőkben való jó helyezések elérésére.

Google site map

A fenti oldaltérkép alapján automatikusan generált speciális oldaltérkép, amit úgy készítünk el, ahogy az a Google számára pontosan megfelelő, majd beküldjük a Google-hoz, és rendszeresen frissítjük.

Ennek segítségével jelentősen növekszik az esély arra, hogy a Google sűrűbben látogatja meg az oldalad, és pontosan azt nézi meg, amit kell.

Google Analytics

A Google Analytics a Google.com egyik bárki számára elérhető webes látogatottság elemző szolgáltatása.

A weboldal­adat vagy webáruház­adat, hogy az indulás pillanatában integráljuk a Google Analytics-szel. Így az első pillanattól kezdve láthatod, hogy honnan jönnek a látogatóid, hányan jönnek a Goggelból, milyen keresési eredményekre, milyen kulcsszavakra kerestek, stb, stb.

Amint elindítasz egy Adwords kampányt, szintén beállítjuk mellé a Goggle Analytics ide vonatkozó szolgáltatását, ennek segítségével mindig pontosan tájékozott lehetsz a kampányod sikerességéről.

Helyesen beállítva még azt megmutatja fillérre pontosan, hogy hány forintot költöttél, és az mennyi bevételt hozott a számodra.

google_analytics.jpg

További egyéni webstatisztikák

Minden egyes általunk készített weboldal­hoz és webáruház­hoz további egyéni webstatisztikákat rendelünk, főleg marketing céllal. Ezek a további statisztikák és grafikonok pontosan megmutatják az úgynevezett látogatói útvonalakat, és látogatói szokásokat.

Segítségükkel mindig pontosan úgy lehet finomítani a weboldal tartalmát és szerkezetét, ahogy a marketing céljaidnak a legmegfelelőbb.

webanalytics.jpg